Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Den här utsökta rulltårtan vinner på att serveras riktigt kallt. Lägg den gärna i frysen ett par timmar. Det är gott att servera vispgrädde till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Vispa ägg och socker pösigt. Mal nötterna och blanda dem med mjöl och bakpulver, Vänd ner blandningen i äggsmeten.
  2. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm. Grädda mitt i ugnen ca fem minuter.
  3. Stjälp upp kakan på sockrat papper eller fuktig duk. Drag bort bakplåtspappret. Låt kallna. Rör matfett och florsocker påsigt. Tillsätt kakao, vaniljsocker och punsch. Rör ner äggulan.
  4. Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop den. Lägg kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 29 augusti 2010

    toppengod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.