Lätt att göra och mycket gott. Men gud va med choklad som gick åt, jag samlade ihop en massa olika öppnade choklad-kakor + två oöppnade. Blev en blandning av mörk choklad, blockchoklad, vid choklad och bakchoklad från spanien. :)
hannedal222 januari 2009
Supergoda som alla generationer uppskattar! Jag hade i jordnötter istället plus mashmallows och dumle. Sen blev jag sjuk och hann inte göra mer julgodis, men de vart ju perfekta eftersom de innehöll allting!
kittypie20 december 2009
Gjorde 2 satser av denna då den var så gudomligt god. Den första gjorde jag direkt efter receptet, underbart med pecannötter. Den andra hade jag en osaltad nötmix i, med alla möjliga nötter, blev också toppen. Pecannötter är dock min favorit :)
PauliXen22 augusti 2010
SJUUUUUUUKT goda :) Dessa gjorde riktig succé !
micromat5 december 2013
Hallå! Jag har gjort detta recept en gång förut. Mitt problem var att smeten skar sig, så det blev en massa fett som rann ur fudgen. Är det någon som vet vad detta kan bero på? Kan man lägga i den kondenserade mjölken på slutet efter att chokladen smält? Är ganska säker på att det inte kom in några vattenångor i smeten, så det kan det nog inte vara.
Mvh Micromat :)
Lätt att göra och mycket gott. Men gud va med choklad som gick åt, jag samlade ihop en massa olika öppnade choklad-kakor + två oöppnade. Blev en blandning av mörk choklad, blockchoklad, vid choklad och bakchoklad från spanien. :)
Supergoda som alla generationer uppskattar! Jag hade i jordnötter istället plus mashmallows och dumle. Sen blev jag sjuk och hann inte göra mer julgodis, men de vart ju perfekta eftersom de innehöll allting!
Gjorde 2 satser av denna då den var så gudomligt god. Den första gjorde jag direkt efter receptet, underbart med pecannötter. Den andra hade jag en osaltad nötmix i, med alla möjliga nötter, blev också toppen. Pecannötter är dock min favorit :)
SJUUUUUUUKT goda :) Dessa gjorde riktig succé !
Hallå! Jag har gjort detta recept en gång förut. Mitt problem var att smeten skar sig, så det blev en massa fett som rann ur fudgen. Är det någon som vet vad detta kan bero på? Kan man lägga i den kondenserade mjölken på slutet efter att chokladen smält? Är ganska säker på att det inte kom in några vattenångor i smeten, så det kan det nog inte vara. Mvh Micromat :)