Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga kakor med tosca och fudge

(1 kommentar)  
Knapriga kakor med tosca och fudge Knapriga kakor med tosca och fudge
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbara! Biskviaktig botten med 2 olika slags kolor på

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitan bubblig med gaffel Tillsätt socker och sirap Blanda i de torra ingredienserna Tryck ut i en liten långpanna eller i småformer Grädda 10 min i 200 grader
  2. Fudge: Koka upp grädde, tillsätt socker Låt koka 10 min. Tillsätt resten av ingredienserna Koka 5 min och häll på bottnen
  3. Tosca: Smält smöret, blanda i sockret. Koka 5 min Tillsätt resten och koka tills det blir segt. Häll på bottnen, över fudgen.
  4. Grädda allt 5-10 min till. Akta så det inte blir bränt Skär i bitar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sooofies 16 mars 2011

    Wow så mycket gott du har, tackar för dina recept :) /sooofie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.