Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga heta nötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Riktigt goda nötter som verkligen smälter i munnen. Allra godast blev de med pecannötter.Oslagbart tilltugg på en fest eller bara till fredagsmys.Vill man ha ännu mer hetta, tillsätt mer cayenne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om väl tills alla nötter är jämt fördelade med krydda.
  3. Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen i ca 10-12 minuter-
  4. Låt svalna på papper, på plåten eller i en skål. Ät dem kalla till någon god dryck.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gunilla-gunnar 10 september 2009

    Hej! Vilken krydda är bbg som tillhör kryddiga heta nötter. Med vänlig hälsning Gunilla

  • rickardax 11 september 2009

    Hej Inte bbg utan BBQ som i barbeque.

  • Ulrika91 11 september 2009

    Precis, BBQ. Här är en länk till min egna BBQ krydda förresten. Den jag använde i receptet: http://www.matklubben.se/recept/bbq-krydda_70062.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.