Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med glögg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttbitarna i margarin i en stekpanna, krydda med salt och peppar. Flytta över köttet till en gryta. Tillsätt allt utom lök och morötter. Låt koka på svag värme i ca 50 minuter (till köttet är mört). Tillsätt nu lök och morotsslantarna, koka ytterligare 10 minuter. Red såsen om tjockare sås önskas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tesslatess 27 november 2010

    En väldigt god gryta, trodde det skulle bli lite för sött med både glöggen, kanelen och russina, men glöggen och kanelen kompliterade varandra väldigt bra, russina hoppade jag över. Helt perfekt att använda älgkött i grytan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.