Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nacho Bonanza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Texmex-smaker brukar gå hem hos hela familjen. Här är en läcker och smakrik Texmex-rätt att tugga på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bönorna med resten av ingredienserna och låt dra en stund.
  2. Smält smöret till såsen i en kastrull. Vispa i mjölet. Tillsätt mjölken, lite i taget och vispa hela tiden. Sjud under omrörning i ca 5 minuter, tills såsen tjocknat. Rör ner osten i omgångar till en slät sås. Smaka av med salt och ev lite muskot.
  3. Salta och peppra köttet. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna i 2-3 minuter per sida. Låt vila några minuter och skär sedan biffen i sneda bitar.
  4. Fördela nachochipsen på 4 tallrikar, en plåt eller bricka. Strö över sallad och bönor. Lägg på köttet och toppa med klickar av cheddarostsås och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.