Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt gott, bra till en sen fredagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader. Skär fläskfilén i tärningar och stek dem i smöret. Tillsätt tacokryddan. Skär ananas och tomater i mindre bitar. Lägg nachochipsen i botten på en ugnsform och fördela kött, ananas och tomater ovanpå. Strö över salt och peppar. Klicka på mjukost och tacosås och strö över den rivna osten. Gratinera mitt i ugnen i 10-15 min tills osten fått fin färg. Servera gratängen med en klick créme fraiche, lite jalapenos och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JennyV 8 juli 2008

    Detta var jättegott! Jag bytte ut mjukosten mot Philadelphiaost och det funkade kanon! T.o.m min systerdotter som inget äter tog 4 ggr av maten och sa: Jag tycker du ska vara med i kocklandslaget!! Tack för receptet lennali!!

  • gottgris 25 oktober 2008

    det blev suveränt gott, tog philadelphiaost i stället för mjukost

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.