Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachokyckling på salladsbädd med quesadillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket goda smaker som förenas... Krossa nachochipsen till smulor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd ner kycklingfilén i mjöl, ägg och till sist chipssmulor. Stek kycklingfiléerna i oljan på stark värme. Efterstek dem i ugnen i 175 grader ca: 15 minuter eller tills de är genomstekta.
  2. Fördela osten och taco bordskryddan över tortillan, lägg den andra tortillan över och stek brödet i olja, eller grilla och dela quesadillan i mindre bitar.
  3. Servera med pineappelsalsa

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.