Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nässelpesto

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Nässel pesto som är mild och utan nötter, jag har ersatt nötter med lätt rostade solrosfrön.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och förväll nässlorna i ca 5 minuter. Spola i kallt vatten. Krama ur vattnet. Mixa alla ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer vitlök.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena4 5 juli 2011

    Jättegott. Måste vara nyttigare än den man köper. Och det är mycket järn i nässlor. Betyget blir en femma.

  • Hilmer54 6 juli 2011

    Tack så roligt att höra. Har bjudit flera och alla är lika förvånade att det är nässlor. Går jättebra att frysa in för hållbarheten är lite si å så med när det inte innehåller en massa konserveringsmedel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.