Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nätmelon med parmaskinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott som förrätt eller med på picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär melonen i 4 klyftor. Vrid parmaskinkan och lägg 2 skivor över varje melonklyfta.
  2. Hacka lite persilja och blanda ner det i crème fraichen. Tillsätt även kryddorna.
  3. Skär upp fikonen och lägg dem över melonen. Ringla dressingen över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta brukar jag själv göra som förrätt. Enkelt och gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.