Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nallebröd

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Smarriga brödbullar som du enkelt och snabbt snor ihop till mellanmålet, eller som "sista minuten-bröd" till picknick-korgen! :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i smör och rapsolja, yoghurt och honung.
  2. Klicka ut degen med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till lite med mjölad hand.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  4. Servera bröden nygräddade med smör och ost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.