Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nasi goreng i mellandagarna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trött på julmaten men ändå har lite julskinka kvar. Denna rätt är perfekt att ta tillvara på den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär bort skalet och rotbiten på ananasen. Skär frukten i mindre bitar.
  2. Hetta upp en stor stekpanna med olja. Häll i curry och ingefära. Passa så att det inte blir bränt. Tillsätt ris, skinka, kalkon eller kyckling, paprika och purjolök och stek tills riset är jämnt gult. Vänd ner ananas. Smaka av med salt.
  3. Stek äggen i olja. Krydda med salt och peppar och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.