Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nasi goreng med bulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Tema matlåda med smalare mat. En rätt som kommer att tillagas fler gånger till matlådan. Det gick snabbt och smidigt att laga den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn. Bryn köttet i oljan tillsammans med curry. Tillsätt vitkål, morot, lök och paprika och låt det fräsa med tills det mjuknar. Smaksätt med vitlök, paprikapulver och soja och blanda ner den kokta bulgurn.
  2. Garnera med 1 dl rensade räkor + 2 skivor ananas (färsk eller konserverad i juice)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lassegull 16 augusti 2011

    "Nasi Goreng" betyder bokstavligen "Stekt Ris". Idén med bulgur i stället för ris verkar ju kul - varför inte döpa maträtten till "Bulgur Goreng" - om inte annat än för folkbildningens skull?!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.