Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinchutney med fläskfilé och tabbouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nektarinklyftorna i honung ca 5 minuter. Tillsätt finhackad chili och koka ytterligare 2 minuter. Blanda ner rivet limeskal och äppeltärningar. Låt blandningen koka ca 1 minut och smaka därefter av med vinäger och lite salt. Nektarinchutneyn är god att servera både varm och kall.
  2. Putsa fläskfilén fri från fett och senor och stek den sedan i smör tills den fått en gyllenbrun färg. Ugnsbaka fläskfilén i ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter beroende på köttets storlek. Salta och peppra.
  3. Koka couscous enligt anvisning på förpackningen. Låt cous cousen svalna och blanda sedan ner tomat, örter, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.