Hoppas att dessa vårrullar smakar likadant som de som jag blev bjuden av en vietnamesisk familj i min ungdom. De var supergoda!
Instruktioner
- Koka nudlarna i vatten cirka 5 minuter, låt rinna av och skär dem i cirka 2 cm långa bitar. Blanda nudlarna med svampen i en bunke. Blanda ner färs, räkor, böngroddar, lök och ägg. Salta och peppra. Blötlägg rispapper, storlek 15x15 cm i vatten. Ta upp pappren och fördela fyllningen. Vik över kanterna och rulla ihop. Fäst ytterligare med äggvita.
- Hetta upp olja till 180º i en kastrull och fritera rullarna tills de flyter upp till ytan. Låt dem rinna av.
- Koka nudlarna i vatten cirka 5 minuter, låt rinna av och skär dem i cirka 2 cm långa bitar. Blanda nudlarna med svampen i en bunke. Blanda ner färs, räkor, böngroddar, lök och ägg. Salta och peppra.
Publicerat den
1 november 2014
Liknande recept
Skriv kommentar