Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nettans mammas fiskgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och smaskig fiskgratäng med champinjonscreme. (Nettan och jag hade så himla roligt under några år i Stockholm. Så mycket bus, så många minnen och ett och annat matrecept också)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskblocket i smord ugnsäker form. Salta och peppra. Ta gärna citronpeppar.
  2. Rör ihop övriga ingredienser förutom ca hälften av kaviaren som ska sparas till garnering. Häll röran över fisken och in i ugnen på ca 200-225 º tills den fått fin färg.
  3. Garnera med kaviarklickar och citronskivor. Potatis, kokt eller pressad, är ju som alltid gott till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mellanbellan 5 november 2008

    Lagt till bild

  • The_mama97mia 28 december 2010

    Mums... Jag följde ditt recept nästan till punkt och pricka - kors i taket! Lime ist f citron. Sejfilé, ej torsk och ej paket utan färskfrusen filé. På en bädd av purjo och paprika. Uteslöt osten tycker det är så gott ändå! Bakade potatishalvor i ugnen samtidigt. Smaskens!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.