Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Niclas varma potatissallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbart god och snabb! Blev bjuden på denna när vi var och seglade vid Harstena, en oförglömlig upplevelse. Så vackert och underbar god mat! Här serverarde jag den med Kycklingklubba och bytte ut gräslök till purjolök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå potatisen i ett durkslag och skölj den. Slå den i en kastrull och slå på kallt vatten så den täcks, värm den (riktigt het men får ej koka!) Slå av vattnet, använd durkslaget igen, brukar vara lättast. Slå upp den i en severingsskål gärna med lock (för att hålla den varm). Klipp över gräslöken (finklippt) och lite svartpeppar. Kläm i tuben med Aioli, rör försiktigt runt så allt blandar sig väl. Servera genast!
  2. Kan det bli lättare? Kan även ätas kall, nästan lika god då!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.