Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nikkaluoktasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan blir mer matig om man lägger i några potatisar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta, skölj och strimla purjolöken och paprikan, finstrimla vitkålen.
  2. Stek färsen utan fett i en teflongryta. Tillsätt senap, tomatpuré, lagerblad, paprika, kål, lök, vatten och buljongtärning och koka ca 10 minuter.
  3. Smaka av med soja, salt och peppar. Klipp persilja över. Servera grovt bröd med hela korn till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.