- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Denna soppan är perfekt som förrätt.
Instruktioner
- Skala och skär lök och vitlök i skivor.
- Fräs lök och vitlök mjuk i smör utan att det tar färg.
- Tillsätt buljong, crème fraiche och grädde. Låt småputtra 20-30 minuter. Tänk på att röra så att det inte bränner fast i botten.
- Under tiden soppan puttrar så marinera räkorna i lime, chili och flingsalt.
- Kör med mixerstav till en slät soppa, smaka av med salt och peppar.
- Trä upp 2 räkor på varje spett och stek hastigt i olja och strö på lite extra flingsalt.
- Häll upp i små skålar och dra några varv med svartpepparkvarn och klipp gräslök över. Lägg ett spett med räkor över varje skål.
Publicerat den
14 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar