Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt och chokladtryffel paj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Lätt att göra och väldig god att äta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman alla ingredienser för hand. Tryck ut degen i en form. Ställ den kallt i ca 15 min. Nagga pajbotten med gaffel, grädda mitten i ugnen ca 10 min.
  2. Vispa ägg, socker och farinsocker pösigt och vitt. Finhacka nötterna eller kör i en matberedare. Blanda äggvispet med nötter och mjöl. Häll fyllningen i formen och grädda på nedersta falsen i ca 25-30 min. Låt pajen svalna helt.
  3. Smält smör och choklad på svag värme i en kastrull. Häll den över på pajen, låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.