Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötfärsbiffar med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En Gi-vänlig rätt med saftiga fetaostbiffar som serveras med en härligt, krämig basilikabönkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck ägget i en bunke och blanda ner havregrädde och havrekli. Tillsätt riven lök, fetaost i tärningar och färsen. Blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar. Forma till 8 biffar och stek i rapsolja och lite flytande margarin.
  2. Skär gurka och tomater i mindre bitar, lägg dem i en skål och häll på olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skölj bönorna och mixa tillsammans med olivolja, vitlök, basilikablad och eventuellt lite vatten, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera biffarna med grönsakerna och bönkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.