Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötglass med kanel och äppelpapadums

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt lyxig efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina glassen och strimla aprikoserna. Varva glass, nötmix, aprikoser och hallon i raka glas. Sätt in i frysen.
  2. Låt glassen tina 8–10 minuter innan serveringen.
  3. Hetta upp olja till 160–170°C och fritera papadums – en åt gången. Lyft ur och pensla snabbt med äppeljuice.
  4. Sikta över florsocker blandat med kanel. Låt svalna och bryt i mindre bitar. Servera till glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.