Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötslabang

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

God bakelse.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Mal nötterna. Blanda med mjöl och kakao. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och vispa till seg konsistens. Vänd ner nötblandningen. Bred ut i en bakpappersklädd långpanna, 30x40 cm. Grädda 10-15 min. Stjälp upp kakan och lossa papperet. Låt svalna. Täck kakan med kavlad marsipan. Vispa grädden och bred ut den. Lägg hela bananer över och rulla ihop. Sikta över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.