Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Non-stop-kakor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt till förmiddagsfikat!

Ingredienser

Instruktioner

Ugnstemperatur: 175 grader. 1. Blanda margarin, ägg, socker och vaniljsocker i en bunke tills det blir en krämig smet. 2.Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt i en annan bunke. 3. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa. 4. Klicka ut ca 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakplåtspapper. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum. 5. Sätt på några nonstop på varje kaka. (Prova gärna med strössel också.) 6. Sätt in dem i mitten av ugnen. Grädda i 15 min.

Kommentarer (5)

  • Lena 25 januari 2008

    Kanon goda kakor...

  • EmmiEmmi 1 juli 2008

    Jättejättegoda!

  • Lilljeppe 4 september 2008

    Super goda kakor. Gjorde dubbel sats men bara med kakao i halva. De vita flöt ut mer men blev också super goda.

  • gabbsaaan 10 februari 2010

    margarinet ska alltså in smältas eller nåt utan vara rumstempererat och blandas i? Eller har jag förstått fel?

  • Deeessan 6 april 2010

    Vad roligt att ni gillar kakorna! Det gör jag med ;) Smöret ska inte smältas, men det är bra om det är mer rumstempererat så att det blandas lättare. Ledsen om jag var otydlig! Lycka till :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.