Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nordafrikansk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik festgryta som doftar gott av kardemumma och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök. Skär löken i grova bitar och finhacka vitlöken. Dela och salta kycklinglårfiléerna. Bryn dem i smör i en gryta.
  2. Rör i lök, vitlök, kryddor, fond, soja, aprikoser och vatten. Låt koka ca 15 minuter. Skär fikonen i klyftor. Strö över fikon och mynta.
  3. Servera grytan med couscous och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.