Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nordic Stew

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Toppen vid fuktigt och kallt väder!

Ingredienser

Instruktioner

Dela upp färsen och lägg den i en gryta och stek tills den är genomstekt. Häll sedan över vatten med buljongtärningar och låt den koka i 15 min. Tärna morötterna, palsternacka och potatisar. Lägg ner rotfrukterna i grytan och låt den koka ungefär 1,5 timme på svag värme. Servera toppad med persilja och gärna rostat surdegsbröd med cheddarost!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.