Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nordisk viltfärswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god wok med Nordiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjolöken. Ansa och strimla kålen. Skala morötterna och skär i tunna stavar. Dela champinjonerna. Stek färs och grönsaker i smör i omgångar i en stor stekpanna.
  2. Lägg tillbaka allt i pannan. Tillsätt kryddor, soja, fond och vatten. Koka ihop under lock i ca 5 minuter. Blanda i tranbär och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med surdegsbröd och eventuellt kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.