Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med pressad potatis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Renskavsgryta med norrländska smaker. Messmör, kaffe och lingon tycker jag passar ihop och förstärker viltsmaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva purjolöken. Bryn renskav i smör 2-3 min och blanda ner purjolök mot slutet.
  2. Häll på grädde, messmör, fond och kaffe och låt koka ihop i några minuter. Smaksätt med lingon, vitlök och peppar.
  3. Servera med pressad potatis, lingonsylt och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Anna72naslund 28 september 2010

    Kanongott!! Till och med kräsna barn gav tummen upp!

  • Ann-Louise 27 november 2021

    Ska man inte dalta något? Kan man ta kantarellfond istället för oxfond?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.