Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrlandsbröd

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott bröd. Minus för den långa tiden i ugnen bara...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 C. Blanda alla torrvaror i en bunke. Tillsätt långfil och brödsirap. Degen skall vara lös. Smörj en långpanna och häll i degen.
  2. Grädda allt i långpannan i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Öka sedan till 150 C och grädda i 45 minuter till.
  3. Skär upp i rutor.
  4. Går utmärkt att frysa in!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hybrex 22 april 2010

    Jävlar vad mkt sirap

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.