Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrlandskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en löstagbar form. Smält smör och häll ner mjölken. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjölet bakpulvret och kanelen. Vänd ner det i ägger och tillsätt smöret. Blanda snabbt och ställ in i ugnen i ca 30-40 min. Låt kakan svalna. Blanda ihop smörkrämen. Dela kakan i mitten och bred över smörkrämen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AiramE 11 mars 2009

    Den här kakan var supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.