Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat havrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Supergoda och väldigt enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda övriga ingredienser i en skål. Tillsätt smöret och blanda om. Bred ut i en smord 20x30 form. Grädda i nedre delen av ugnen, 200 grader i 10 minuter.
  2. Skiva tunt över nougaten på den varma kakan. Skär i 24 rutor. Låt svalna i kylen innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cyan 16 juni 2008

    Oj, det här receptet är precis vad jag letat efter. Rätt likt men bättre än det enkla "havregryn, smör och socker"-recept jag testat tidigare. Jag skippade dock nougaten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.