Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatcrisp

(1 kommentar)  
Skriv ut

Låter väldigt enkelt och väldigt gott. Har tyvärr inga mått utan man får prova sig fram till önskad krispighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv önskad mängd nougat, blanda i krossad rice krispies för att få lite krisp
  2. Ställ in i kylen en stund och rulla sen nougaten till bollar
  3. Smält choklad och doppa bollarna, lägg på bakplåtspapper för att stelna, förvara i kyl
  4. Ett bra tips är att använda en gaffel då man doppar nougatbollarna i chokladen. Då är det lättare att överflödig choklad rinner av innan de ska stelna

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marialm 16 december 2008

    Påminner lite om mitt recept tomtenougat. värt att testa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.