Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatbomber

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa gjorde jag som julgodis och de blev mycket uppskattade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela nougaten i 25 lika stora bitar. Forma till kulor.
  2. Bryt sönder chokladen och smält den över vattenbad. Rör i oljan.
  3. Hacka nötterna fint. Smula cornflakesen. Blanda ner i chokladen.
  4. Doppa nougatkulorna, en och en, med hjälp av en gaffel i chokladsmeten. Lyft genast upp och skrapa av överflödig chokladsmet. Låt stelna på smörpapper eller folie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.