Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nubberöra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig klassiker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hårdkoka äggen. Häll av sillspadet och dela sillen i centimeterstora bitar. Finhacka löken och lägg ner den och sillen i en bunke.
  2. 2. Tillsätt alla ingredienser utom ägg och persilja och blanda ihop. Lägg upp röran på knäckebrödsskivor och garnera med hackat ägg och persilja. Servera gärna med öl och snaps.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.