- Serverar: 25 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Söta och goda små bakverk!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C.
- Rör ihop riven mandelmassa, socker och äggvita.
Spritsa ut smeten på bakplåtspapper till små rundlar av en femkronas storlek.
Grädda mitt i ugnen ca 10 min eller tills de fått fin färg. Låt kakorna svalna något innan de lossas från papperet. Låt dem kallna.
- Vispa rumsvarmt smör, florsockret och äggulan till en ljus och luftig kräm.
Tillsätt nutella (rumsvarm).Blanda ordentligt.
- Bred på smörkrämen på undersidan av biskvierna med hjälp av en kniv, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla.
- Smält chokladen i vattenbad och blanda i oljan.
- Doppa biskvierna i chokladen, och ställ slutligen in dem i kylen så chokladen stelnar.
Publicerat den
29 december 2013
Kommentarer
Skriv kommentar
Mmmmmmm, livsfarligt! ;)Jag har alltid trott att det är svårt att göra biskvier, men det var ju hur enkelt som helst! Doppade i vanlig choklad istället för vit, blev jättegott! Full pott från mig!