Årets höjdare för ett perfekt avslut och en bättre början.
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
- Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila.
- Plasta och ställ kallt – helst dagen innan.
- Rör de tinade bären med strö- och vaniljsocker.
- Fördela bären i botten på åtta portionsglas.
- Ställ in i dem i frysen under tiden du vispar moussen som lättvispad grädde.
- Klicka eller spritsa upp moussen i portionsglasen och ställ kallt i minst 1 timme.
- Häll ett tunt lager med Odense chokladsås ovanpå chokladmoussen så att det täcker.
- Hyvla med hjälp av potatisskalare den vita chokladen i fina strimlor, toppa upp i glaset och dekorera med färska bär.
Publicerat den
29 november 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Lätt som en plätt och supergott!! +++++ av oss :-D
Blev storsuccé igår! Underbart gott