Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sotaren

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Sotaren är ett glutenfritt bröd med inspiration från kavring, ett bröd med mycket smak och sötma. Brödet är lätt och snabbt att baka och håller sig saftigt och färskt i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en brödform ca 1½ liter med smör.
  3. Blanda samman alla ingredienser väl och häll smeten i formen. Strö över lite bovetemjöl.
  4. Grädda brödet i 45 minuter i nedre delen av ugnen. Låt brödet svalna helt innan du skär i det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.