Nyttig morgon recept

Laddar...
Din sökning gav 27 träffar

Kalljästa smörfrallor

Helt underbara frallor till frukosten när du vill njuta lite extra. Inte helt nyttiga men så goda. Lättbakta. Baka dem på kvällen. Förvara dem i kylen över natten och grädda dem på morgonen. varför in..


Maffiga frukostfrallor

Gör degen på kvällen och låt den jäsa svalt (kylskåp) under natten. Baka ut dem och servera nygräddade och nyttiga bullar.


Grovt enkelt bröd

Ett nyttigt bröd som är supergott. Det är lätt att göra, man rör ihop degen kall, ställer degklumpen i kylen och gär limporna på morgonen. Nu blir det nyttigt grovt bröd på morgonen, ialla fall till ..


Nötig musli

Underbar och nyttig musli med nötter. Perfekt i vaniljyogurt, turkisk yogurt eller till fil på morgonen!

Skrivet av LovisaFyhr
för över 2 månader sedan
Läs recept

Antioxidantbomb

God & nyttig detoxsmoothie som renar kroppen & ger dig massor av energi!Drick utan tillbehör för bästa effekt & helst på morgonen!

Nyttigaste bästa frukost- och kvällsgröten
Nyttigaste bästa frukost- och kvä..

Min egen variant på gröt som jag äter 6 dagar av 7 som morgon- och kvällsmål. Med ca 1.5 dl minimjölk till och 3 vanliga tsk sylt/mos landar man på 200 kalorier ca. Då räknar jag på att 1 portion =..


Mumsiga banangröten
Mumsiga banangröten

Bästa sättet att slippa söta gröt med sylt och annat. Äpplen är gott i men kan bli lite tråkigt i längden. Banan gör gröten söt och jättegod!!! Från att ha sett gröt som ett nödvändigt ont längtar jag..Kruskagröt
Kruskagröt

En gröt som är nyttig och som håller dig mätt länge! Gröten är bäst att göra kvällen före för den tar tid. Då kan du värma upp gröten på morgonen genom att tillsätta lite vatten i en kastrull och ko..