Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttig kassler med potatisgratäng

(1 kommentar)  
Skriv ut

Suveränt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225º
  2. Skär potatis och kassler i strimlor. Koka potatis, lök och vitlök i lagalätt i en kastrull under ständig omrörning, ca 5 minuter.
  3. Fräs champinjonerna i matfett i en stekpanna tills de får färg. Blanda ner kasslern och hälften av champinjonerna i grytan. Salta och peppra. Lägg över det i en smord ugnssäker form.
  4. Strö över osten och gratinera i mitten av ugnen, ca 15 minuter.
  5. Lägg den andra hälften av champinjoner och hackad persilja på gratängen vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evisen86 17 oktober 2011

    detta blev jätte gott! Men hade lite mer ost och mindre potatis än det var i receptet. Den behövde även stå i ugnen i nästan 30 min. Super bra! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.