Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttig dipp till chips eller moröttter

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och nyttig dipp som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera tomaterna och paprikan lägg på en plåt och ringla över lite olja. Baka i ugnen 200 grader i ca 15-20 min, tills tomaterna börjat bli lite mosiga.
  2. Blanda sedan grönsakerna med chilin och tacokryddan i en mixer. Mixa till önskad konsistens.
  3. Låt kallna och sedan njut.
  4. Kan även varierar med koriander istället för taco kryddan, gott det med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.