Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttig och god glutenfri müsli

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Här kan ni välja lite utifrån er egen smak. Jag köpte i lösvikt på Ica Kvantum.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka nötterna grovt. Blanda ner nötterna tillsammans med hirsflingor, quinoapuffar, pumpakärnor, solroskärnor, havregryn och linfrö i en stor bunke. Koka upp honung, rapsolja och vatten i en kastrull. Låt därefter svalna någon minut. Droppa sedan blandningen över grynblandningen och blanda runt ordentligt. Häll ut allt i en långpanna och rosta i mitten av ugnen i ca 25 minuter.Det är viktigt att röra om med jämna mellanrum. Låt kallna. Finfördela müslin med en gaffel och blanda slutligen i russin, cornflakes och tropic mix.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.