Nyttiga bars recept

Laddar...
Din sökning gav 45 träffar
Blåbärsglass

Ett av de nyttigaste bären vi kan hitta är våra svenska blåbär. Att sedan använda dessa vitaminbomber till en god hemlagad glass blir inte helt fel.


Blåbärsmuffins - muffins med blåb..

Goda stora amerikanska muffins med bär. Farinsocker gör muffinsarna lite ljusbruna, ger god smak och är nyttigare än vanligt socker. I mina muffins använde jag mig av skogsbärsblandning från affärens ..Sockerkaka från 1800-talet

Detta recept fick jag av min svärmor för många år sen när jag klagade över att sockerkakan alltid sjönk när man tog ur den ur ugnen. Denna sjunker inte. Hon hade fått det av sin mormor som levde på 18..


Fluffiga tekakor

Goda, porösa inte så kompakta och dessutom lite nyttiga då de innehåller havregryn. Smarriga med ost och marmelad eller som jag har på bilden svartvinbärsgelé inte tokigt det heller.Köttfärsrulle med skinka och ost ..

Gjorde den här rätten i söndags, och den var riktigt god! Till rätten hade jag potatis, morötter, broccoli och gräddsås. Fast till gräddsåsen hade jag milda minimat istället för grädde. Ville vara li..Minestrone

En riktig fullträff. Massor av nyttiga ingredienser och mycket värmande såhär på hösten. Med en klick creme fraiche och en klick Paprika pesto med cashewnötter från ICA, blir soppan ännu bättre.


Nyttiga energybars
Nyttiga energybars

Dessa smakar nyttigt också och funkar som mellanmål. Om man vill smaska till det kan man smälta 200 g choklad och antingen doppa dem i eller ringla över. Man kan också variera frukterna man har i. De..


Johannas mumsigt nyttiga vinbärspaj!
Johannas mumsigt nyttiga vinbärsp..

Mitt egna recept på en delikat paj med vinbär, nötter, honung och farinsocker som inte bara är busenkel att göra utan också väldigt nyttig. Utan smör, mjölk, ägg eller mjöl! Cashewnötterna har en söt ..Frusen björnbärstårta
Frusen björnbärstårta

Björnbär är rika på C-vitaminer men bären är inte bara nyttiga utan även goda. Denna tårta är full av härliga björnbär på en bädd av mandelmassa.


BLÅBÄRSMUFFINS
BLÅBÄRSMUFFINS

Farinsocker gör muffinsarna lite ljusbruna, ger god smak och är nyttigare än vanligt socker.


Nyttiga plättar/raggmunkar
Nyttiga plättar/raggmunkar

Supergoda och nyttig måltid som mina syskonbarn älskar! Går att variera på många sätt med ingredienser och fyllning. Perfekt att äta först med mjukost och skinka i och sen avsluta med en fylld med ..


Blåbärs kaka
Blåbärs kaka

Detta underbara bär som är den tredje nyttigaste antioxidanten vi har, god som den är med gräddmjölk eller som här i en kaka. Eller varför inte smaka den nyttigaste choklad som finns Xocai = blåbä..