Har aldrig smakat en müsli som slår den här. Den är dessutom näst intill sockerfri och ger en riktigt bra start på dagen! Väldigt uppskattad ge-bort-present är det också. Var beredd på att göra flera satser, den tar snabbt slut! (Kul att variera med olika typer av torkad frukt, jag brukar dock bara ha russin och gojibär i min)
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader.
Häll flingorna (blanda efter tycke och smak) i en bunke.
Hacka nötterna och häll över i bunken. Tillsätt linfrö, sesamfrö, pumpakärnor och solroskärnor. Blanda och häll i vatten, olja, kanel och honung.
Rör runt ordentligt och häll sedan över blandningen i en bakplåtsklädd långpanna.
Sätt in mitt i ugnen, 35-40 minuter. Rör runt då och då.
Ta ut plåten och låt
müslin svalna. Strö sedan över önskad mängd torkad frukt. Häll över i burk/-ar.
Jag testade det här receptet på müsli, och det var den godaste jag någonsin ätit! Perfekt till vaniljyoughurt ... mmmmmmmm .... Tack för receptet!!
Hälsningar
Handsomesmatte
Jag testade det här receptet på müsli, och det var den godaste jag någonsin ätit! Perfekt till vaniljyoughurt ... mmmmmmmm .... Tack för receptet!! Hälsningar Handsomesmatte