X

Nyttiga frukostar recept

Laddar...
Din sökning gav 192 träffar
Elsas nyttiga grötbullar

Detta recept fick jag för många år sedan av gammelfarmor Elsa. Jag har bakat dessa bullar många gånger under åren, de är väldigt saftiga och goda och barnens favorit.


Fantastiskt goda och nyttiga rawf..

Supergoda godisbollar! Som vanligt är de bakade utan socker och dessa är i rawfood-style. Detta är verkligen en smaksensation!:) Men ändå lätta att göra. Använd gärna ekologiska ingredienser - smakar..

Nyttigare pannkakor

Ett recept på pannkakor, mycket nyttigare och godare än ett vanligt recept helt klart! :) Detta receptet funkar även perfekt att göra våfflor på! Näringsvärde per sats: 655 kcal 70 g protein ..

Scones

Ganska simpelt recept, men gud var goda dem var! Faktiskt de godaste jag smakat.. MUMS!


Ullis Rågbröd

Kidsens favoritlimpa, den är för söt egentligen, men när ungarna ändå inte äter det nyttiga brödet så är det väl bättre att själv baka de bröd de äter.Havre-tekakor

Receptet på dessa tekakor med havregryn i hittade jag i ett reklamblad från ICA för några år sedan, och jag har bakat dom många gånger sedan dess. Dom är både nyttiga och goda!


Grova frallor

Fick detta recept av en mamma i bönegruppen jag var med i när jag bodde i Jönköping. Mycket goda och nyttiga!
Kalljästa smörfrallor

Helt underbara frallor till frukosten när du vill njuta lite extra. Inte helt nyttiga men så goda. Lättbakta. Baka dem på kvällen. Förvara dem i kylen över natten och grädda dem på morgonen. varför in..
Fluffiga tekakor

Goda, porösa inte så kompakta och dessutom lite nyttiga då de innehåller havregryn. Smarriga med ost och marmelad eller som jag har på bilden svartvinbärsgelé inte tokigt det heller.


Cranks goda bullar

Det här receptet kommer från Cranks hälsorestauranger i London. Dom är berömda för sin nyttiga mat och framför allt för deras bröd som innehåller mycket fibrer. Är t.ex. goda till soppa och sallad ell..