Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Extremt nyttigt mellanmål med lätt-kesella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Lätt-kesella är det nyttigaste man kan hitta i kyldisken. En burk innehåller mer än 30 gram protein, bara 9 gram kolhydrater och knappt något fett. Detta gör det perfekt som ett mellanmål. Tyvärr är den inte god att äta "rå" men det har jag löst åt dig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kesellan i en tallrik, släng på en skvätt vatten och rör om så att kesellan blir lösare i konsistensen - ungefär som naturell yogurt. Blanda i vaniljsockret. Skär äpplet och den skalade apelsinen i små bitar och släng i. Rör runt och toppa med kanel.
  2. Så gör du ett snabbt mellanmål som har lika delar protein och kolhydrater samt en massa vitaminer. Alternativa varianter är att blanda kesella med lite vaniljsocker och blåbär eller mangobitar (finns i frysdisken). Tina dem i micron först bara.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • riinan 15 januari 2010

    Jättegott. Hade helt glömt bort att kesella fanns! Åt det med musli förut och sen blev det något att ha i grädden till tårtor och sen försvann det. Äter detta nästan varje kväll när jag är godissugen :-) Fast jag har bytt ut apelsinen mot clementin nu när det varit så goda och så skippar jag kanelen för det kopplar jag med gröt :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.