Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttiga köttfärsen

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En god, nyttig och mättande köttfärssås.

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttfärsen först, blanda sen champinjonerna, den skivade löken och pressade vitlöken. Tillsätt 2 dl vatten. När allt är brynt, blanda i morötter och krossade tomater. Salta och peppra efter behov (ev 1 msk mjöl). Låt puttra några minuter innan servering. Gör sig bäst till tagliatelle, men även i lasagne.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • evaldo 16 januari 2008

    Jag har provat din rätt och lagt in bild, hoppas du inte misstycker

  • hannaalwall 7 januari 2011

    Ett tips är att använda färska tomater istället för krossade - ännu godare! :)

  • DianaO 7 januari 2011

    Varför inte använda färska champinjoner i stället? Ännu godare! Och så en skvätt rödvin som får puttra med - voilá!

  • heiviro 8 januari 2011

    Är det motötterna som gör den så nyttig??:-)

  • dacko123 20 januari 2011

    Varför inget fett? Tror att kroppen behöver fett, om inte annat för att ta upp fettlösliga vitaminer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.