Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigt morotsbröd

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smakrikt och saftigt ...har god chans att bli ditt favorit-frukostbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla mjölsorter, havregryn, linfrö, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke.
  2. Tillsätt sedan allt annat. Blanda väl och häll smeten i 2 st avlånga, smorda formar.
  3. Grädda i 170-gradig ugn i 50 minuter.
  4. Låt bröden svalna en stund i formarna innan du stjälper ur dem. Voila!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Disen 28 mars 2009

    Har bakat ditt bröd i dag som var supergott. Enkelt och smakfullt. Högsta betyg för detta. Tack för receptet Kram Disen

  • meendu 2 september 2009

    Bakade detta bröd idag. Snabbt, enkelt och fruktansvärt gott! Toppbetyg! :)

  • timsara 28 oktober 2009

    Så enkelt och så gott!!

  • Tessangbg 15 september 2010

    Måste man ha bikarbonat? kan man ersätta med något annat?

  • Smileybregott 26 september 2010

    bakpulver

  • Annika91 17 januari 2011

    Super enkelt att baka och hur gott som helst! Kommer definitivt göra det flera gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.