Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyzeeländska SpudCakes

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Går också att göra tunnare, med mindre mjöl. Grädda dem då i pannkaksformat.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ägg, mjölk, salt och curry. Riv löken och blanda i smeten. Grovriv potatisarna och blanda ner även dem tillsammans med mjölet. Klicka ut i en stekpanna, inte alltför het, och platta till. Ge dem tid att bli ordentligt genomstekta. Själv tycker jag det smakar bäst med äppelmos till, men stuvad svamp eller något annat nyttigt funkar också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.