Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oboy kladdkaka! :D

(1 kommentar)  
Skriv ut

Seg, kladdig, mumsig, söt och god! Passar dig som gillar när det smälter i munnen! Mitt egna experiment att göra en kladdig kladdkaka utav oboy när kakaon var slut lyckades. Alla som smakade gav högsta betyg. :)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker. Blanda samman med resten av ingredienserna. Obs! blanda försiktigt så inte smeten blir luftig och kakan torr. Häll i smeten i en form brödad med kokos. Grädda i 20-30 min beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Låt svalna lite och pudra florsocker över kakan innan servering. Servera gärna med grädde eller glass till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.