Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öl- och sirapspenslade grillspett

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gastronomiöl: Bishops Finger passar utmärkt till.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop 3 msk chipotlepaste, 3 msk sirap, 1 msk finhackad vitlök och 1 1/5 dl mörkt öl. Låt koka ihop till en simmig och lite limmig konsistens. Smaka av med salt. Pensla små grillspett, gärna med fläsk eller kyckling under stekningens gång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.